برنامه نگهداشت و افزایش تولید نفت میدان یاران شمالی با نصب نخستین پمپ درون چاهی (ESP) در چاه شماره ۱۴ این میدان نفتی مشترک کلید خورد.
چهارشنبه 27 تیر ماه 1397مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس از انجام تمهیدات لازم برای انتخاب پیمانکاران عملیات بارگیری، حمل، نصب و راه اندازی چهار سکوی جدید پارس جنوبی در یارد صدرا خبر داد و گفت این سکوها با توجه به پیشرفت بیش از ۹۰ درصدی عملیات ساخت، آماده بارگیری و ارسال به موقعیت دریا هستند.
چهارشنبه 27 تیر ماه 1397معاون اول رئیس جمهوری با اشاره به اینکه تلاش آمریکا برای جلوگیری از صادرات نفت ایران خیالی واهی است، گفت: همه دنیا به نفت ایران نیازمند است و میتوانیم برای فروش نفت راهکارهایی ایجاد کنیم.
سه شنبه 26 تیر ماه 1397وزیر امورخارجه به اقدامهای عملیاتی گروه ۱+۴ در حوزه بانکی و نفت اشاره کرد و گفت: اقدامهای عملیاتی گروه ۱+۴ آغاز شده است و آنها ریز اقدامهایی را که قرار است برای تضمین روابط بانکی و ادامه فروش نفت ایران انجام دهند با ما در میان گذاشتند.
سه شنبه 26 تیر ماه 1397وزیر امور خارجه فرانسه بر ضرورت فراهم آوردن شرایط برای فروش نفت ایران تاکید کرد.
سه شنبه 26 تیر ماه 1397با تلاش کارشناسان شرکت آغاجاری کمپرسور ۳M۱۰ ایستگاه گاز و گاز مایع ٣٠٠ تعمیر، بازسازی و راهاندازی شد.
سه شنبه 26 تیر ماه 1397